Het assortiment van Magazijn Onderwijs

Als onderwijsinstelling heeft u een breed scala aan producten nodig. Van koffie in de lerarenkamer tot aan accessoires voor het digibord. Maak het uzelf makkelijk en bestel al deze materialen via onze webshop. Dat scheelt veel tijd en levert u bovendien financieel voordeel op. Als ‘one-stop-shop’ zijn wij dè totaalleverancier voor het onderwijs, kinderopvang en welzijnssector. Dit betekent dat wij een zeer uitgebreid assortiment aanbieden dat dagelijks aangevuld wordt met nieuwe en innovatieve producten. Bovendien bieden wij u altijd beste prijs-kwaliteitverhouding.

Eigen huismerk

Naast een groot aanbod aan bekende merken leveren wij ook producten van ons eigen huismerk. Wij verkopen deze producten onder de namen Budget, Joepie, Star en Quantore. Deze collecties zijn zeer scherp geprijsd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Dus dezelfde kwaliteit voor een nog vriendelijker prijs.

Artikel niet gevonden?

Kunt u een bepaald artikel niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vullen ons assortiment dagelijks aan met nieuwe en innovatieve producten. Wellicht is er voor het door u gewenste artikel een beter of goedkoper alternatief beschikbaar. Wij adviseren u hier graag over.