Bewegwijzering voor het onderwijs

Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is een optimaal en veilig leer- en werkklimaat erg belangrijk, niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor het onderwijsgevend personeel. Zo draagt een overzichtelijke bewegwijzering direct bij aan het stimuleren van een veilige en prettige leeromgeving. Graag denken onze specialisten met u mee hoe we op uw school of instelling dit optimale klimaat kunnen bereiken of verbeteren!

Uitstraling en identiteit

Dat begint bij de eerste indruk op visueel gebied buiten en bij binnenkomst van het gebouw. Heldere & creatieve bewegwijzering draagt bij aan een positieve beleving en zorgt dat zowel de leerling, het onderwijsgevend personeel als bezoekers snel en gemakkelijk zelfstandig de weg weten te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vitrines, posterborden, kliklijsten, naambordjes, brochurestandaards, bewegwijzering, afzetpalen, etc. Magazijn Onderwijs denkt graag met u mee hoe we de communicatie en uitstraling van uw instelling tot een optimaal niveau kunnen brengen.

Renovatie op school

Voor veel scholen en onderwijsinstellingen is verbouw en renovatie van locaties aan de orde van de dag. Denk aan het renoveren en schilderen van uw gevel of het opnieuw aankleden van het interieur. Door gebruik te maken van onze kennis en de vele aantrekkelijke opties voor bewegwijzering zijn er genoeg mogelijkheden om uw locaties weer als nieuw te laten “stralen”.

Heeft u vragen of wilt u onze gratis bewegwijzering catalogus aanvragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur of onze klantenservice.