Momento de voortgang van nu

Volgens de visie van Momento kunnen onderwijsprofessionals zelf bepalen met welke educatieve content, op welke wijze (digitaal, folio of blended) en met welke leermiddelen zijn willen werken.

Maar tegelijkertijd moeten zij kunnen profiteren van de voordelen van een overkoepelend dashboard waarin de leerresultaten van alle methoden in een oogopslag getoond worden. Vanuit deze visie is het Momento dashboard ontwikkeld.

  • Het centraal stellen van uw visie op leren
  • Kiezen voor het werken vanuit een doordachte leerlijn
  • Maximale keuzevrijheid in content, leermiddelen en devices
  • Optimaal leren en organiseren op basis van inzicht in leeropbrengsten

Momento is de totaaloplossing

In de markt neemt de vraag naar een totaaloplossing op het gebied van digitaal leren toe. Veel leerkrachten en schoolteams zijn op zoek naar de beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van hun leerlingen. Mét maximale keuzevrijheid. U wilt immers zelf voor een leeroplossing en organisatievorm kunnen kiezen die bij uw visie en werkwijze past. De grote uitgeverijen en de schoolleveranciers hebben hun krachten gebundeld en presenteren u een laagdrempelig totaalconcept: Momento.

Het totaalconcept Momento bestaat uit 3 onderdelen

  1. Een vakoverstijgend dashboard voor de leerkracht.
  2. Vertrouwde educatieve content van topkwaliteit.
  3. Keuze uit tablet of Chromebooks van verschillende merken

Het Momento dashboard krijgen alle leerkrachten in Nederland gratis vanaf 1 januari 2018. De Momento partners kunnen u daarnaast ook adviseren en faciliteren als u (stapsgewijs) wilt digitaliseren. Niet alleen hebben wij de beste educatieve content voor u geselecteerd, ook kunnen wij verschillende Momento devices leveren die uitermate geschikt zijn voor het onderwijs. Daarnaast kunnen wij uw complete infrastructuur inrichten en uw devices beheren.

Digitaal leren, hoe organiseer ik dat?

Momento biedt overzicht, inzicht en analyse. Maar een absolute voorwaarde om het maximale uit Momento te halen is dat de educatieve content snel en stabiel beschikbaar is op een device in de klas. Hoe organiseert u dat? Door een perfecte samenwerking tussen:

  • Devices (tablet, chromebook, PC of laptop)
  • Een digitale leer- en werkomgeving
  • Infrastructuur & beheer

Momento Device Deals

Momento introduceert een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. U kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo.
Magazijn Onderwijs biedt als officieel partner van Momento hiervoor de perfecte oplossing.

Meer informatie over Momento