Proefwerkpapier, examenpapier en proefwerkblokken

Wij zijn specialist op het gebied van proefwerkpapier, examenpapier en proefwerkblokken. Dankzij onze samenwerking met de grootste producent van de Benelux leveren wij een zeer uitgebreid assortiment. U profiteert bovendien van scherpe prijzen en een zeer snelle levering.

Examenpapier

Het is mogelijk om het examenpapier in diverse linieringen te bestellen. De standaardkleur is grijs (PMS 429). Uiteraard drukken wij op aanvraag ook in andere kleuren. Standaard wordt het examenpapier gedrukt op 80 grams hout- en chloorvrij schrijfpapier. Het is mogelijk om examenpapier met uw schoolnaam en logo te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk hier ons volledige aanbod examenpapier.

Proefwerkpapier

Ook proefwerkpapier wordt in diverse linieringen geleverd. De standaardkleur is grijs (PMS 429). Uiteraard drukken wij op aanvraag ook in andere kleuren. Standaard wordt het proefwerkpapier gedrukt op 70 of 80 grams hout- en chloorvrij schrijfpapier of op 70 grams 100% gerecycled schrijfpapier. Het is mogelijk om examenpapier met uw schoolnaam en logo te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk hier ons volledige aanbod proefwerkpapier.

Proefwerkblokken

U kunt het proefwerkpapier ook als blok bestellen. U heeft de keuze uit proefwerkblokken met 50 of 100 vel. Wij voorzien het blok van een gratis neutraal dekblad. De vellen worden ofwel aan de kop gelijmd (met omplakt dekblad) of aan de kop gehecht met nietjes, dekblad en kopband. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.