Referenties klanten

Momenteel beleveren en ondersteunen we ruim 1400 scholen, stichtingen en organisaties in Nederland.

Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen?
Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

"De persoonlijke touch! Heel fijn!"

Directeur - O.D.B.S. Onder de Wieken (Nieuw-Beijerland)

De persoonlijke touch van Magazijn Onderwijs is erg fijn, ze weten precies wie je bent. De webshop is erg overzichtelijk en het is fijn dat er op maat gemaakte prijsafspraken gemaakt kunnen worden.
Het personeel is uitstekend op de hoogte van het assortiment en alle veranderingen en innovaties worden op de voet gevolgd. Magazijn Onderwijs komt al haar afspraken altijd na!

"Vlotte levering!"

Rik van Duijvenvoorde - ICT'er S.B.O. Hoogvliet (Rotterdam)

Wij vinden de snelle leveringen van Magazijn Onderwijs erg fijn. De webshop werkt erg snel en het personeel is perfect op hoogte van het assortiment. Ik kan geen verbeterpunten noemen.

"Tot nu toe zeer tevreden!"

Rob Hendriks - Hoofd facilitaire zaken Dominicus College (Nijmegen)

Wij zijn pas kort klant bij Magazijn Onderwijs en tot nu toe zijn wij erg tevreden. Het personeel is erg betrouwbaar en komen alle afspraken na. Wat kennis & vakmanschap betreft kan tot op heden geen enkel bedrijf aan Magazijn Onderwijs tippen.

"Ik kan geen verbeterpunten noemen!"

Jacqueline van der Hoek - Locatie coordinator Basisschool de Regenboog (Dordrecht)

Wij zijn altijd erg tevreden over de leveringen, het fijne contacten en de korte lijnen. Wij kunnen op dit moment geen verbeterpunten noemen. Het personeel is erg betrouwbaar en komen alle afspraken na.

"Dit bedrijf is zeer klantgericht!"

Olivia Hanne - Head Office AISR (Rotterdam)

Magazijn Onderwijs is zeer klantgericht, fijn om in de maatschappij van tegenwoordig toch nog menselijk contact te hebben! Wij kunnen geen verbeterpunten noemen en zijn zeer tevreden. Het personeel is perfect op de hoogte van het assortiment en alle veranderingen en innovaties worden op de voet gevolgd. Magazijn Onderwijs komt al haar afspraken altijd na en zijn al jaren een zeer betrouwbaar bedrijf.

"Snel en professioneel behandeld"

Els Hendriks - Hoofd administratie Europese School Bergen (Bergen)

Wij worden door de medewerkers van Magazijn Onderwijs altijd snel en professioneel behandeld! Wij kunnen geen verbeterpunten noemen en zijn zeer tevreden. Het personeel is erg betrouwbaar en komen alle afspraken na. Magazijn Onderwijs heeft een heel uitgebreid assortiment, ze helpen je uitstekend als je een artikel niet kunt vinden. Niet alle artikelen staan op de webshop vermeld, maar je kan werkelijk alles bestellen bij Magazijn Onderwijs, heel fijn!

"Staan altijd voor je klaar en zijn zeer vakbekwaam"

Rob Jansen - Directeur O.B.S. De Esch (Rotterdam)

Magazijn Onderwijs is altijd goed persoonlijk bereikbaar en de medewerkers vinden altijd een oplossing. Ik kan geen verbeterpunten noemen, wij zijn al jaren een zeer tevreden klant. Het personeel is betrouwbaar en reageren altijd snel en zijn zeer vakbekwaam. Magazijn Onderwijs heeft een uitstekende reputatie, ik kan geen betere leverancier wensen.

"Alles wordt netjes en snel afgehandeld"

Jan Kluit - Directeur Ds. Joannes Beukelmanschool (Alblasserdam)

Het personeel van Magazijn Onderwijs handeld alles altijd netjes en correct af. Magazijn Onderwijs komt afspraken netjes na en is een betrouwbaar bedrijf. Het personeel van Magazijn Onderwijs bezit over veel kennis en vakmanschap en hebben altijd een oplossing als deze niet direct voor de hand ligt.