Schoolleverancier

Van een klein, lokaal bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een landelijke leverancier van schoolmaterialen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat onderwijsinstellingen en organisaties in de kinderopvang nodig hebben. Wij gaan een langdurige samenwerkingen aan, zowel met onze klanten als met onze leveranciers. Zo weten wij wat er speelt, aan welke producten behoefte is en welke innovatieve oplossingen er zijn. Als wij een product goedkoper kunnen inkopen dan verrekenen wij dat meteen. Zo garanderen wij altijd de voordeligste prijs.

Actueel aanbod

Het onderwijs en de kinderopvang veranderen continu. Hier spelen leveranciers op in door innovatieve en duurzame producten aan te bieden. Magazijn Onderwijs volgt alle ontwikkelingen op de voet en breidt het assortiment dagelijks uit. U heeft dus de keuze uit het meest actuele aanbod.

Compleet assortiment

Van de nieuwste digiborden, complete onderwijsmethoden tot aan kantoorartikelen en creatieve materialen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van school- en kantoorartikelen, ICT oplossingen, meubilair, onderwijsmethoden, handvaardigheid materialen, schoonmaakproducten en allerhande (gepersonaliseerd) drukwerk.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen of een afwijkend product nodig? Ook dan staan wij voor u klaar. Zo kunnen wij uw bestelling naar wens sorteren en verpakken. Dat scheelt u een hoop tijd. Als onafhankelijk partner adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Lees verder.