Bij Magazijn Onderwijs bespaar je altijd

Magazijn Onderwijs heeft altijd lage prijzen, maar hoe doet Magazijn Onderwijs dat nu eigenlijk?
Sinds de oprichting van ons bedrijf is het uitgangspunt geweest om de klant de beste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden. Maar producten aanbieden tegen lage prijzen, dat kan niet zomaar. Daar zit bij Magazijn Onderwijs een uitgekiend beleid achter.

Geen onnodige poespas

Magazijn Onderwijs let op de kosten, deze moeten zo laag mogelijk blijven. Zo kiest Magazijn Onderwijs bewust voor geen dure, onnodige poespas. Dat kost alleen maar geld. Dus voor ons geen duur bedrijfspand, geen duur wagenpark, niet onnodig veel buitendienstmedewerkers, etc. Magazijn Onderwijs voert alle besparingen direct door in lagere prijzen voor de klant.

Lage prijzen

Magazijn Onderwijs staat bekend om zijn goed samengestelde assortiment. Magazijn Onderwijs wil klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig alles op één plek te kunnen bestellen, zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden om alles te verzamelen of om prijzen te vergelijken. Daarbij hoort dat Magazijn Onderwijs op ieder moment eerlijke prijzen aanbiedt, namelijk voor álle artikelen en niet alleen voor de meest bestelde artikelen en voor álle klanten en niet alleen voor grote klanten of veel bestellende klanten. Alleen zo besparen we onze klanten onnodig geïnvesteerde tijd door een omvangrijke prijsvergelijking.

Gedreven medewerkers

Onze medewerkers denken dagelijks na over hoe ze dingen slimmer en beter aan kunnen pakken om zo de kosten zo laag mogelijk te houden en eventueel verder omlaag te brengen. Dit geberud o.a. door in grote volumes in te kopen en pruducten zo efficiënt mogelijk op te slaan en te verzenden.

Beste deals

De inkopers van Magazijn Onderwijs speuren altijd de markt af naar de beste deals voor de klant, van de wekelijkse acties tot aan de prijsknallers. Mocht u bij de een alternatieve aanbieder een identiek artikel goedkoper vinden, dan krijgt u het artikel bij ons ook voor deze prijs.

Zo gaat u te werk

Voor onze prijsgarantie hebben we duidelijke maatstaven nodig. Om de Prijsgarantie te kunnen verkrijgen dient u wel aan te kunnen tonen dat de alternatieve aanbieder goedkoper is. Dit kan d.m.v.een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt te worden.

Voorwaarden:

- Het artikel heeft bij de alternatieve aanbieder hetzelfde EAN nummer en verpakkingseenheid als op OnderwijsMagazijn.nl
- Het artikel is bij de alternatieve aanbieder in nieuwstaat en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
- Het artikel bij de alternatieve aanbieder is voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
- Het artikel moet op de webshop of in de winkel van de alternatieve aanbieder direct zichtbaar te zijn en direct duidelijk geprijsd te zijn.
- De prijs van het vergeleken artikel dient bij de alternatieve aanbieder op het zelfde tijdstip geldig te zijn, minstens voor een dag.
- De lagere verkoopprijs moet door Magazijn Onderwijs gecontroleerd kunnen worden, webshops dienen direct open te zijn (er dient niet eerst ingelogd te worden).
- De bezorgkosten en andere extra kosten van de alternatieve aanbieder dienen in de totaalprijs te worden meegenomen.
- De alternatieve aanbieder dient de mogelijkheid te bieden om direct op rekening te kopen.
- Webwinkels zonder een 'stenen' winkel of magazijn zijn uitgesloten.
- Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, uitverkoop, bonusaanbieding of veiling, dan is de Prijsgarantie niet van toepassing.
- Schade, opkoop- en showroomartikelen zijn uitgesloten van de Prijsgarantie.
- De Prijsgarantie is uitsluitend geldig als de alternatieve aanbieder in Nederland gevestigd is, buitenlandse aanbieders en groothandelaren zijn uitgesloten.
- De Prijsgarantie is niet van toepassing op abonnementen, drukwerk, maatwerk, software of services bij alternatieve aanbieders.
- U kunt uitsluitend beroep doen op de Prijsgarantie vóór de aankoop, na de aankoop is de Prijsgarantie niet geldig.

Aanspraak maken?
Als u voldoet aan bovenstaande voorwaarden, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice.