Webshop OnderwijsMagazijn.nl

De webshop van Magazijn Onderwijs biedt alle voordelen die u van een online ‘one-stop-shop’ mag verwachten. U kunt snel en veilig winkelen en u heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. De webshop is 24 uur per dag gedurende het hele jaar geopend, dus u kunt op ieder moment de gewenste producten aanschaffen.

Overzichtelijk assortiment

In de webshop is ons uitgebreide assortiment onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving, met waar mogelijk de technische specificaties. Bovendien kunt u van elk product één of meerdere duidelijke foto’s op hoge resolutie bekijken. Dus u weet wat u koopt! En de extra zoekfunctie maakt het vinden van het gewenste product nog makkelijker. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld trefwoorden, streepjescodes of serienummers. U zoekt op de manier die u het makkelijkst vindt!

Uw eigen account

In onze webshop kunt u een eigen account aanmaken, die indien nodig toegankelijk is voor meerdere gebruikers. In uw eigen account staat een duidelijk overzicht van al uw lopende en eerdere bestellingen. Ook is het mogelijk om tijdens het winkelen uw bestelling tussendoor op te slaan en op een later moment verder te gaan. Weet u al wat u nodig heeft? Met de ‘Snel bestel functie’ heeft u alleen het artikelnummer nodig.

Bent u tevreden? Deel het met anderen!

Uiteraard vertellen wij u graag alles over onze producten. Maar u hoort dat vast ook graag van gebruikers zelf. In de webshop kunt u hun ervaringen lezen. Uiteraard nodigen wij u ook uit om uw ervaring met onze producten te delen door een beoordeling te schrijven.